USLOVI KUPOVINE

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem ILUMINA web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 2 do 7 radnih dana od prijema porudžbine, Post Express ili City Express kurirskom službom, a plaćate ih prilikom preuzimanja, osim ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa. Pre isporuke, kurir će vas kontaktirati. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 12 h, od ponedeljka do petka isporučivaće se narednog radnog dana u periodu od 08 do 19 h. Pošiljke predate u petak biće isporučene od ponedeljka. Tokom vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. 

Proizvodi se pakuju u adekvatnu ambalažu, dobro zaštićenu kako se u transportu ne bi oštetili. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, možete odbiti da primite pošiljku. Ukoliko je transportna kutija bez oštećenja možete preuzeti pošiljku i potpisati kuriru adresnicu. 
Osim u slučaju plaćanja pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke, kuriru ne plaćate ništa, jer ste sve već platili kroz porudžbenicu.

Napomena: U slučaju da kupac odbije da primi naručenu robu, Prodavac ima pravo da traži nadoknadu poštanskih i manipulativnih troškova. Troškove dostave plaća Kupac.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše predračun, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

Načini plaćanja

Za sve porudzbine preko 10.000,00 Ilumina doo snosi tršokove pošiljke.

Plaćanje pouzećem: Prilikom dostave, kuriru plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pozvaće vas telefonom i pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.

Za plaćanje preko računa: Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu šaljemo nakon evidentirane uplate. 

Plaćanjem platnim karticama: Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 

Banca Intesa online plaćanje

Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod možete pročitati sa Vaše kartice:

platna kartica

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Napomena: Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

 

Broj ž.računa:

UniCredit Bank: 170-30042659000-08

ProCredit Bank: 220-0000000136826-21

 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ukoliko ste odabrali opciju preuzimanja robe u maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje. Robu je moguće ično preuzeti u našim salonima u ulicama: Ivana Kočija 23 i Sentandrejski put 11, Tc BIG, u Novom Sadu.

 

Kupovina na rate (u maloprodajnim objektima)

Kupovina na rate omguća je isključivo u našim maloprodajnim mestima i ne odnosi se na online prodavnicu. Moguće je plaćanje:

  • platnim karticama: VISA, MASTER, DINA, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO na 6 rate bez kamate;

  • čekovima građana na odloženo;

  • putem administrativne zabrane do 6 rata;

  • sindikalna prodaja na više rata;

Procedura kupovine je jednostavna i potrebno je:

  • Potpisan Ugovor između "ILUMINA d.o.o." i kompanije u kojoj ste zaposleni;

  • Da ste u stalnom radnom odnosu;

  • Potvrda o kreditnoj sposobnosti;

Ukoliko ispunjavate sve navedene uslove, dovoljno je da sa overenom potvrdom od strane računovodstva kompanije u kojoj ste zaposleni, odete u maloprodajni objekat ILUMINA rasvete i elektromaterijala i obavite kupovinu.

 

Administrativna zabrana

Ukoliko želite kupovati putem administrativne zabrane, potrebno je da vaš sindikat ili firma potpiše Ugovor o poslovnoj saradnji sa nama.

Za više informacija kontaktirajte nas putem:

e-mail: office@lumina.rs

 

Odaberite najkomforniji način kupovine.