Stone lampe

Stone lampe

Stone lampe predstavljaju dodatno osvetljenje u domu, prostoriji daju poseban šarm i čine nezaobilazan deo svake radne ili učeničke sobe. U našoj prodavnici možete kupiti stone lampe za radni sto sa postoljem ili lampe sa zglobom koje se montiraju na sto, kao i elegantne lampe kojima podešavate atmosferu spavaće sobe i dnevnog boravka. Iz asrotimana izdvajamo klasične, LED i solne stone lampe od metala, keramike, akrila i lampe sa ili bez abažura.


Philips LED stone lampe odlikuje kompaktnost i minimalistički dizajn, zbog čega su odličan izbor za male stolove i za kancelariju. Poseduju snagu od 3 ili 3,6W i emituju toplo belu svetlost temperature 2700K, koja pogoduje dnevnoj ili spavaćoj sobi, ili neutralno belu svetlost temperature 3000K, koja prija očima. Mv-Lux stone lampe za radni sto imaju klasičan dizajn. U ponudi izdvajamo stone lampe sa stegom koje se lako montiraju na radni sto, kao i klasične stone lampe sa postoljem.


Eglo stone lampe imaju moderan ili vintage dizajn, i znato poboljšavaju ambijent dnevnog boravka i spavaće sobe. Iz asortimana izdvajamo Townshend vintage stone lampe izrađene u industrijskom stilu, od kombinacije drva i metala. Posebno interesantne su Rabalux solne lampe, koje su izrađene od kombinacije drveta i kamene soli. Ove lampe emituju crveno-ružičastu svetlost, te pored dekorativne funkcije deluju smirujuće, zbog čega su idealne za spavaće sobe.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 114

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 114

Page
po stranici