Profili za LED trake

Profili za LED traku

Alu profili za LED traku imaju višestroku ulogu pri postavljanju kako dekorativne, tako i osnovne LED rasvete. Oni imaju dekorativnu funkciju, štite LED trake, a mogu da se ugrade i prekidači za lakšu kontrolu rasvete. Profili za LED traku mogu biti ugradni, nadgradni i ugaoni, i postavljaju se na zidove, nameštaj, kuhinjske elemente, i stepeništa i slično.

U asortimanu prodavnice Ilumina su ugradni aluminijumski profili za LED traku u crnoj i beloj boji, koji se ugrađuju u zidove ili željene delove nameštaja. Ovi profili su izrađeni od kombinacije aluminijuma i PVC-a, i sastoje se od profila, poklopca i završetka profila. Profil se ugrađuje na željeno mesto, poklopac ili difuzor štiti LED traku, omogućava ravnomerno isijavanje svetlosti i mlečne je boje. Dimenzije ugradnih profila su 28mm x 10mm, a dugi su dva metra.

Nadgradni aluminijumski profili za LED rasvetu su izrađeni od kombinacije alminijuma i PVC-a. Nosači profila se postavljaju na zidove, stepeništa ili  druga željena  mesta. Kako bi se uklopili u enterijer, mogu biti beli ili crni,  imaju mlečni difuzor, a dugi su 2 metra. Ugaoni alu profili su slični kao i nadgradni, a razlikuje ih samo izgled, odnosno karakterističan L profil.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

10 stavke

po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

10 stavke

po stranici