Zidne lampe

Zidna rasveta

Zidna rasveta može da se postavi na zidove bilo koje sobe ili na otvorenom, na terasi ili ispred vrata. Zidne lampe u domu dopunjuju plafonsku rasvetu, i stvaraju prijatan ambijent u  dnevnoj ili spavaćoj  sobi. Pored toga, zidna rasveta štedi prostor. pa je  bolje  rešenje  za manje  sobe u odnosu na stone lampe.  Zidna rasveta je pogodna i za uske hodnike (visoko postavljena) i prolaze ili kupatila.

U Ilumina asortimanu jedne od najpopularnijih su Rabalux zidne lampe, koje karakteriše povoljan odnos cene i kvaliteta. U ponudi su Kaunas zidne lampe koje imaju moderan kockasti,  okrugli  ili ovalni  dizajn,  te se uklapaju u enterijer dnevne, spavaće  sobe i kupatila. Pri postavljanju zidnih  lampi u dnevnu sobu, hodnike ili prolaze, visina treba da bude odmah iznad nivoa očiju. Kada se zidne lampe postavljaju u kupatilo, najbolje mesto je  sa obe  strane ogledala.

EGLO zidne lampe sa čitačem su odlično rešenje za  spavaće sobe. Zidna lampa sa čitačem Pasteri ima sijalično grlo E27, gde se postavlja sijalica koja svojiim svetlom upotpunjuje toplu i intimnu atmosferu u spavaćoj sobi. LED čitač snage 2,4W emituje toplo belu  svetlost,  i pogoduje svima  koji uživaju u dobroj knjizi pre spavanja.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 141

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 141

Page
po stranici