SPOLJNA RASVETA

Spoljna rasveta

Spoljna rasveta može da osvetli baštu, naglasi deo fasade ili poveća sigurnost dvorišta. Budući da  se postavlja napolju, rasveta mora  da poseduje adekvatnu zaštitu od atmosferskih uticaja. U prodavnici Ilumina možete kupiti spoljnu rasvetu koja se postavlja na  plafon, zid ili pod, kao i reflektore sa ili bez sezora pokreta.

U asortimanu prodavnice Ilumina je Rabalux spoljna plafonska rasveta, koja obuhvata moderno dizajnirane LED plafonjere i visilice. U ponudi se ističu Zenon okrugle LED plafornjere sa senzorom, snage 18 ili 24W. Plafonjere imaju IP54 zaštitu od zapljuskivanja vodom, pa su pogodne kao osvetljenje ispred ulaznih vrata, garaže ili terase.

Mitea zidu spoljnu rasvetu karakteriše povoljan odnos cene i kvaliteta, a uključuje LED i klasične zidne lampe. U asortimanu prodavnice su interesantne crne, bele ili braon Mitea baštenske lampe  u obliku fenjera, koje imaju E27 sijalično grlo. Ove lampe osvetljavaju baštu ili prilaz, i imaju IP44 zaštitu od zapljuskivanja vodom.

Ideal Lux podna spoljna rasveta je klasičnog dizajna. U asortimanu su LED ili klasične lampe snage 11, 15, 35 ili 42W. Kako biste unapredili bezbednost doma, dvorišta ili parkinga, možete koristiti Emos LED reflektore. U ponudi su LED reflektori sa i bez senzora pokreta, sa snagom od 10 do 50W.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 350

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 350

Page
po stranici