LED paneli

LED paneli

Led paneli su sve popularniji izbor rasvete, pre svega zbog dugotrajnosti i ekonomičnosti. Paneli mogu da budu ugradni, kada su deo zida, plafona ili nameštaja, ili nadgradni, kada se nosač postavlja na zid ili plafon. Paneli su izrazito praktični, uklapaju se u svaki enterijer i štede električnu energiju.

Philips LED paneli za plafon poseduju povoljan odnos cene i kvaliteta, mogu biti okrugli ili pravougaoni,  snage od 3 do 24 W. Ovi paneli proizvode neutralno belu dnevnu svetlost koja manje opterećuje oči tokom rada, toplu belu svetlost koja je pogodna za dnevni boravak i spavaće sobe, ili hladno belu svetlost koja je najjača, i pozitivno utiče na radnu atmosferu. EGLO LED paneli su proizvod istoimene austrijske kompanije, a u asortimanu se ističe Fueva LED panel sa daljinskim upravljačem, toplo belom bojom svetla i snagom od 10,9W.

Braytron ugradni LED paneli emituju prirodno, toplo i neutralno belu boju svetlosti, a ističu se paneli za velike prostorije. Oni su veći od 50 cm i imaju veću snagu od  panela za dom, najčešće 50W. Nowodvorski LED paneli za kupatilo poseduju moderan dizajn koji se uklapa u enterijer kupatila. Paneli imaju IP44 zaštitu koja štiti LED diode od zapljuskivanja vodom.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 114

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 114

Page
po stranici