LED

LED rasveta

LED rasveta je dugotrajna, pouzdana i energetski efikasna. LED tehonlogija veći deo struje pretvara u svetlost, što smanjuje potrošnju električne energije i emisiju toplote. Pored toga, LED rasveta emituje zanemarljivo malu količinu UV zraka, pa ne privlači insekte kao klasična rasveta.

Jedan od najčešćih tipova LED rasvete čine LED paneli, koj su veoma su praktični i ekonomični. Paneli mogu biti nadgradni i ugradni, postavljaju se na zid ili plafon, imaju snagu od 3 do 24W, i emituju hladnu, toplu ili neutralo belu svetlost. LED trake imaju pretežno dekorativnu ulogu, mogu da emituju varijacije bele ili svetlost u boji, a u asortimanu su trake koje zahtevaju radni napon od 12 i 24 V i snage od 3,6W do 14,4 W. U asortimanu su i alu profili za postavljanje LED traka na zidove, kuhinjske elemente, nameštaj i druga željena mesta. LED strele su linijske nadgradne lampe, koje su ekonomičan način za osvetljenje manjih prostorija.

Budući da je za dugotrajnost LED rasvete neophodan stabilan napon u domu, u asortimanu prodavnice Ilumina su posebna napajanja koja smanjuju oscijacije, i pretvaraju kućni napon od 220V, u radni napon LED rasvete od 12 ili 24V, kao i dodatna oprema.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 241

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 241

Page
po stranici