LED strele

LED strele

LED strele su linijske nadgradne lampe, koje su veoma efikasne za osvetljivanje manjih prostorija. Najčešće se postavljaju na zidove ili plafone kupatila, hodnika i prolaza.

Braytron Proline LED strele za kupatila poseduju silkonsku vodonepropusnu zaštitu IP65, koja štiti LED diode od mlaza vode. U Ilumina asortimanu su Braytron Proline LED strele sa snagom od 18W, 36W i 45W. Ove LED strele emituju toplu, hladnu ili neutralno belu boju svetlosti. Za osvetljenje većih kupatila se na plafon najčešće postavljaju jače strele ili više LED strela, dok je kod manjih kupatila to uglavnom jedna LED strela, koja se montira iznad ogledala.

Braytron Proline LED strele za kuhinju, hodike i unutrašnju rasvetu poseduju zaštitu od prodora čvrstih tela većih od 12mm - IP20. Razlikuju se po veličini, snazi i boji svetlosti.  U ponudi su i Braytron LED strele za unutrašnju rasvetu snage od 4W do 40W. Veličina strela najčešće iznosi 60 ili 120 cm, a boja svetlosti koju emituju je toplo bela - temperature 3000K, neutrano bela - temperature 4200K, i hladano bela boja- temperature 6500K. Kako bi se uklopile u enterijer, u asortimanu su sive i bele LED strele.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

13 stavke

po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

13 stavke

po stranici