Plafonska rasveta

Plafonska rasveta

Plafonska rasveta u vidu različitih plafonjera i spot lampi je izrazito funkcionalna i praktična. Ona zauzima manje mesta u domu od lustera, a dizajn se uklapa u različite stilove enterijera. Plafonjere su pogodne za sobe sa nižim plafonom u kojima su jedini izvor svetlosti, mogu da osvetle kupatila, radnu sobu i poslovni prostor, gde poboljšavaju radnu atmosferu.


Spot rasveta omogućava da istaknete omiljeni deo sobe, trpezarijski sto ili umetničke slike. U asortimanu izdvajamo EGLO LED plafonjere sa daljinskim kontrolerom, i minimalističkim dizajnom koji se savršeno uklapa u enterijer savremene dnevne i spavaće sobe. Kontrolerom možete da podesite jačinu i boju svetlosti koju LED sijalica emituje, ili izaberete unapred određene režime za odmor, noćno svetlo ili rad. Nova Luce klasične plafonjere karakteriše specifičan dizajn koji je spoj geometrijskih oblika, pa se istovremeno uklapa u tradicionalni i moderan dizajn dnevne sobe. U ove plafonjere možete da postavite čeitiri sijalice sa E27 sijaličnim grlom.


Za elegantno uređenu dnevnu sobu, trpezariju ili prostor za prijem gostiju predlažemo ESTO kristalne plafonjere. Ove LED kristalne plafonjere se sastoje od 9 LED sijalica snage 20W, koje emituju toplo belu boju svetlosti. Philps abažur plafonjere imaju jednostavan ali moderan dizajn, i sadrže integrisanu LED sijalicu koja emituje toplo belu svetlost koja je prijatna za oko. Nowodvroski spot rasveta je idealna za niže plafone, i predstavlja odličan način da istaknete radni prostor u trpezariji, stočić za kafu ili slike u dnevnoj sobi.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 575

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 575

Page
po stranici