Aling

Aling Conel elektromaterijal

Aling Conel je domaća kompanija sa dugom tradicijom izrade elektroinstalacionog materijala. Elektromaterijal je segmentiran u četiri linije proizvoda, koje se konstantno unapređuju kako bi pratile zahteve savremenog trišta po pitanju standarda i kvaliteta materijala. Upravo zahvaljujući višestrukim linijama proizvoda, Aling Conel elektromaterijal se uklapa u svaki enterijer.

PRESTIGE LINE prekidači, priključnice, sklopke i dekorativne maske su izrađene od visokokvalitetnih materijala, karakteriše ih jednostavno tehničko rešenje i izuzetno laka ugradnja. Spoj klasičnog dizajna i modernih boja ih čini pogodnim za sve enterijere.

EON program predstavlja kombinaciju geometrijskih formi kruga i kvadrata, i osmišljen je za standardnu montažnu kutiju Ø60, koja je prisutna u svakom domu. U asortimanu izdvajamo Aling dekorativne maske najrazličitijih boja za jednu ili dve utičnice, koje pomažu da utičnice deluju kao deo enterijera a ne samo kao obavezna instalacija.

ALING MODE program čine modularni elementi (sklopke, regulatori, priključnice, prirubnice i ramovi) koji se kombinuju po želji. Tako u jednoj masci možete kombinovati i do sedam različitih modula, odnosno klasičnu priključnicu, monofaznu priključnicu i priključnice za TV antenu i internet, ili najrazličitije Aling tastere sa indikatorima i oznakama za zvono ili svetlo.

EXPERIENCE linija podrazumeva dodatne tri celine. Basic maske, nosači i moduli su jednostavno dizajnirani, a sve povrišne polirane. Color linija obuhvata elektro materijal koji karakterišu razigrane kombinacije boja namenjene za moderno osmišljen enterijer, dok Exclusive kolekcija karakterišu vrhunski materijali, kao što su puno drvo, metal i staklo, čime ova linija proizvoda opravdava svoje ime.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 186

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 186

Page
po stranici