LED trake i oprema

Led trake

Led trake imaju uglavnom dekorativnu funkciju, ali mogu da osvetle i prostor u koji iz nekog razloga nije moguće postaviti drugu rasvetu. Za postavljanje LED traka je neophodno posebno napajanje koje pretvara kućni napon od 220V u radni napon od 12 ili 24V. Za ugradnju traka mogu da se koriste i LED profili.

Braytron LED trake zahtevaju radni napon od 12V, a u asortimanu prodavnice Ilumina se ističu RGB LED trake. Diode RGB traka emituju crvenu, zelenu i plavu svetlost, snage 14,4W, sa 60 LED dioda po metru, pa su pogodna dekoracija za sve one koje preferiraju osvetljenje u različitim bojama i sa brojnim efektima. Mitea LED trake su samolepljive, pa za ugradnju nisu potrebni LED profili. Ove trake imaju ugao rasipanja svetlosti od 120°, i snagu od 4,8W ili 9,6W. Mogu da emituju dekorativnu plavu, ili belu i toplo belu svetlost za osvetljenje dnevnog boravka i spavaće sobe.

LED trake koje zahtevaju radni napon od 24V imaju veću snagu, najčešće 14,4W. Karakteriše ih 120 LED dioda po metru, kao i IP33 zaštita koja štiti rasvetu od slabe kiše, pa mogu da osvetle i pokrivenu terasu, a  možete ih kupiti u prodavnici Ilumina.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 92

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 92

Page
po stranici