Rasveta

Rasveta

Kvalitetna rasveta može da osvetli bilo šta - unutrašnjost i fasadu doma, druge objekte, dvorište, a postavlja se na zidove, podove ili plafone. Spoljašnja rasveta može biti plafonska, zidna i podna, a u asortimanu  prodavnice Ilumina su i reflektori. Unutrašnja rasveta se postavlja u dnevne sobe, trpezarije, dečije sobe, hodnike i kupatila.


Plafonska unutrašnja rasveta obuhvata klasične, abažur, kristalne i LED plafonjere. U Ilumina asortimanu  su visilice, kao i LED, kristalni, vintage i klasični lusteri za dnevni boravak i trpezarije. Pored toga, u ponudi je zidna rasveta, sa ili bez prekidača.


Rasveta za dečije sobe pored osnovne ima i dekorativnu funkciju, a u asortimanu su dečije visilice, plafonjere, stone i noćne lampe. Tehnička rasveta obuhvata ugradne i nadgradne šine, i reflektore koji se u njih postavljaju. U  prodavnici možete  kupiti i kupatilsku rasvetu, koja se postavlja na zidove i plafon. U asortimanu su lampe, rozetne i paneli za kupatila. Ventilatori hlade prostor u letnjim mesecima , ali mogu biti i sa rasvetom. U ponudi su podni, zidni, nadgradni i ugradni ventilatori, dok rozetne dodatno ukrašavaju prostor.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 1853

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 1853

Page
po stranici