LED Sijalice

LED Sijalice

LED sijalice su pouzdane, dugotrajne i ekonomične. LED tehnologija najveći deo električne energije pretvara u svetlost, čime se štedi struja i emituje zanemarljivo male količine toplote i UV zraka, tako da LED sijalice ne privlače insekte kao klasične. Ilumina nudi standardne i vintage look LED sijalice, koje emituju svetlost različite boje, i sa sijaličnim  grlima E27, E14, GU10, G9, G4 i MR16.

Među najpopularnijim su Philips LED sijalice, koje karateriše odličan odnos cene i kvaliteta. Ove sijalice zrače  toplu belu svetlost koja je pogodna za dnevni boravak, trpezariju i  spavaću sobu,  neturalno belu boju koja prija očima, ili hladno belu svetlost koja  je najjača, poboljšava radnu atmosferu i pogodna je za osvetljavanje kancelarija i izloga. Najčešće su sijalice sa standardnim sijaličnim grlom E27, ali možete kupiti i popularne sveće ili minjonke  sa  grlom E14, kao i spot LED sijalice  sa grlom GU10, kao zamenu za stare halogene ugradne lampe.

Izdvajamo i Braytron vintage LED sijalice za ambijentalno osvetljenje, koje se uklapaju u retro i rustičan enterijer lokala ili doma. Vintage LED sijalice su za razliku od klasičnih većinom izrađene od stakla, i emituju toplo i hladno belu boju svetlosti.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 228

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 228

Page
po stranici