TEHNIČKA RASVETA

Tehnička rasveta i šine

Tehnička rasveta obuhvata svu rasvetu koja nije prvenstveno namenjenja za dom i ugostiteljstvo, a postavlja se u radnim prostorima, na scenama i u brojnim drugim situacijama. Rasveta i šine koje je nose postavljaju se lako, a dizajn se uklapa i u velike i male prostore. Šinska rasveta može da bude osnovno osvetljenje, kada je glavni izvor svetlosti u prostoriji, ili pomoćno osvetljenje, kojim se istuče željeni deo prostora.


Za ugradnju tehničke rasvete, odnosno reflektora, neophodne su ugradne šine ili nadgradne šine, koje možete pronaći u asortiamnu prodavnice Ilumina. Brayatron nadgradne šine su monofazne, što znači da se svi šinski reflektori uključuju u isto vreme. Dužinu šina treba prilagoditi veličini prostora, a boju enterijeru prostorije, pri čemu je u ponudi nekoliko boja. Šine su dužine 1m ili 2m, a povezuju se konektorima. Konektori za šine mogu biti u obliku slova T, L ili I, a izbor zavisi od arhitektonskih rešenja prostora i vaših želja.


Zambelis reflektori mogu da se rotiraju, pomeraju po šini, usmere ka željenoj površini ili postave pod uglom. Ovi šinski reflektori imaju ugrađene LED sijalice snage 3-17W, pa mogu bez problema da osvetle prostore ralzičitih površina. Oni zrače toplo belu boju svetlosti temperature 3000K, koja je idealna za rad, kao i za scenu.

+ Saznaj više - Zatvori
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 92

Page
po stranici
Učitava se ...
Prikaži još
Postavi opadajući smer
Pregledi kao Mreža Lista

Stavke 1-24 od 92

Page
po stranici