Poštovani potrošači,

pre upotrebe web shop Ilumina molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja internet sajta.

Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Ilumina doo Novi Sad zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst.

Sadržaji objavljeni na webshopu Ilumine, vlasništvo su Ilumina Novi Sad d.o.o. i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog webshopa ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom webshopu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.ilumina.rs smatra prodajom na daljinu.

  1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.ilumina.rs i svim njegovim sadržajima.
  2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti.
  3. Prodavac u konkretnom slučaju je Ilumina doo.

Sve sadržaje www.ilumina.rs sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i Ilumina se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

 

Kada koristite webshop www.ilumina.rs nije dozvoljeno da:

  • Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na webshopu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dotupnog sadržaja;
  • Objavljujete ili prenosite na webshop svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe, materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje  neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima;
  • Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u Vašem profilu;
  • Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije;
  • Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem;
  • Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete webshop u cilju njegovog onesposobljavanja;
  • Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa webshopa.

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj webshop na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući, ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

Vaš nalog

Ukoliko koristite www.ilumina.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.ilumina.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti www.ilumina.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. www.ilumina.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije www.ilumina.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Opisi proizvoda

www.ilumina.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su date u dinarima.

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane Ilumina doo na mail potrošača, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i zaključimo ugovor, bićete obavešteni.